Életbiztosítás befektetéssel

augusztus 29, 2013
Életbiztosítás befektetéssel

Az életbiztosításokat két nagy csoportra oszthatjuk a különböző kockázati életbiztosításokra, valamint a megtakarításos életbiztosításokra. Értelemszerűen, ha megtakarítani szeretnénk, akkor az utóbbi életbiztosítások kerülhetnek szóba. Ismerjük is meg ezeket a konstrukciókat egy kicsit jobban!

 

A befektetéses életbiztosítás

 

A honlapra készítettünk is egy kalkulátort, amit ide kattintva érhet el. Ez a kalkulátor megmutatja Önnek, hogy egy havi x ezer forintos megtakarítás esetén nagyjából mekkora lejárati összegre számíthat, sőt még azt is megmutatja, hogy egy 15 éves járadék esetén mekkora havi kifizetést kaphatunk. Személyre szabott egyéni ajánlatért itt vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Bár ezekben a konstrukciókban is van egy minimális kockázati életbiztosítási rész (amit van lehetőségünk növelni), itt elsősorban a befektetésen van a hangsúly.

 

Ezeken az életbiztosításokon keresztül pedig nagybefektetői előnyöket is élvezhetünk, hiszen olyan régiókba, és olyan eszközökbe fektethetünk, ami egyébként egy átlagos befektetőnek nem lenne elérhető.

 

A biztosítók felkínálnak számunkra különböző befektetési alapokat (van, ahol több mint 60 befektetési alapot), amiből mi szabadon állítjuk össze a saját befektetési portfóliónkat. Ez után a befizetett pénzeket a biztosító átváltja az általunk megjelölt befektetési alapokra, amit utána profi szakemberek kezelnek, hogy minél nagyobb hozamokat termeljen számunkra.

 

A befektetéses életbiztosítások a speciális költségszerkezetük miatt elsősorban 10 éves futamidő felett igazán hatékonyak, mármint a rendszeres díjfizetésűek, ugyanis van mód egyszeri díjas befektetéses életbiztosítást is indítani, amelyek már 3-5 éves távon is eredményes megtakarítás lehet.

 

A pénzpiacon jelenleg több mint 300 folyamatos díjas befektetéses életbiztosítás kínál számunkra megoldást, de ezeknek csak egy szűk hányada az, amellyel kimondottan jól járunk, ezért egy esetleges rossz választást, jelentős anyagi veszteség követhet. Érdemes egy független tanácsadó segítségét kérni, hogy olyan befektetést válasszon, ami a lehető legjobban megfelel az igényeinek, és a legszebb lejárati összeget fogja elérni. Itt tudja felvenni a kapcsolatot életbiztosítási szakértőnkkel, aki egy óra alatt megismeri az Ön igényeit, és a teljes pénzpiacról megkeresi a leginkább Önhöz passzoló befektetéses életbiztosítást!


Deák Ferenc István

Életbiztosítás kalkulátor

Kérjük, adja meg a havonta megtakarítani kívánt összeget és a megtakarítási időtartamot, majd kattintson a "Kalkuláció indítása!" gombra!

4% 6% 8%
Kalkuláció indítása

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink 1 munkanapon belül megkeresik Önt a legjobb ajánlattal! Kérje díjmentes ajánlatunkat!

Adatvédelmi szabályzat elfogadása

Legnézettebb Cikkeink

7 megdöbbentő tény a nyugdíjról
7 megdöbbentő tény, amit nem tudtál a nyugdíjról!

Az eddigi magyar nyugdíj Guiness-rekordot egy 57 éves munkaviszonnyal bíró honfitársunknak osztották ki: a havi nyugdíjszelvényen pontosan 789.870 Ft áll. Vajon mi …

Gyerek megtakarítási számla, melyiket válasszam?
Gyermek megtakarítási számla, melyiket válasszam?

Nagyon fontos kérdés, a baba megtakarítás, ezért írunk róla kicsit bővebben. A két legfontosabb tényező, amikor gyermekünk számára szeretnénk pénzt félretenni, nem más, …

Szolgáltatás alapú egészségbiztosítások összehasonlítása

Biztos Ön is találkozott már a Társadalombiztosítás (TB) által finanszírozott egészségügyi szolgáltatással. Meg volt elégedve? Gondolom Önt is gyorsan, sorban állás nélkül, emberien, …

5 millió forint: Ennyit spórolhatsz Unit-linked biztosítással
5 millió forint: Ennyit spórolhatsz unit-linked életbiztosítással

Rengeteg helyen lehet olvasni az interneten, hogy milyen nagyon drága a befektetéses életbiztosítás, sokan még ki is számolják nekünk egy konkrét példán keresztül. …

Életbiztosítás elszámolása költségként
Életbiztosítás elszámolása költségként

2014-ben nem egyszerű a kis- és középvállalkozások (KKV) élete. Ezzel a ténnyel mi magunk is szembesülünk, és pont ezért gondoltuk, hogy segítőkezet nyújtunk …

Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása
Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása

Mit tegyünk, ha van egy kis megtakarított pénzünk? A kérdés aktuálisabb, mint valaha. Mivel a mai Magyarországon levő kamatkörnyezet nem ideális, (alacsonyak a …