Hívjon most: +36 1 58 58 555

ÉLETBIZTOSÍTÁS
BEFEKTETÉSSEL
KOMBINÁLVA?

Szakértő segít Önnek!

17 biztosítót versenyeztetünk
azért, hogy Ön a legjobb
ajánlatot kapja kézhez!

Töltse ki ezt az űrlapot,
és visszahívjuk Önt!

Az életbiztosítás.com csapatáról:

2017-ben a piacon közel 20 biztosítótársaság kínál, több mint 100 féle életbiztosítási / megtakarítási / befektetési konstrukciót. A választás ezek között az átlagemberek számára igen nehézkes feladat. Az életbiztosítás.com, Magyarország első számú független tanácsadó csapata, aki díjmentesen segít kiválasztani az Ön igényeihez leginkább illeszkedő pénzügyi szerződést. Tanácsadásunk díjmentes és kötelezettségmentes, viszont rengeteg pénzt és utánajárást spórolunk meg azzal, hogy Ön a legjobb ajánlattal kezdhet. Tegyen próbára minket!

Elérhetőség

Cím: GRANTIS Hungary Zrt.
1061 Budapest, Paulay Ede utca 65.

Ügyfeleink véleménye

 • "Nekem tök érthetően és meggyőzően elmondtad amit eddig nem értettem, ezért nagyon sok ismerősömnek is érdekes lehet egy ilyen találkozó. Szívesen összehozlak a barátaimmal is!"

  Mikolicz László – Bicske

  5 Star Rating: Excellent5

 • "Végre egy olyan beszélgetés ami nem csak hasznos, de érdekes is volt számomra. Szerintem az lenne a természetes, ha minden családnak lenne egy ilyen tanácsadója."

  Dér Judit – Gödöllő

  5 Star Rating: Excellent5

 • "Eddigi rossz tapasztalataim után e beszélgetés motivált a megtakarításra, mert végig úgy éreztem hogy szabad döntéseket hozok."

  Szepesi Roland – Budapest

  5 Star Rating: Excellent5