Életbiztosítás családi

szeptember 11, 2014
Életbiztosítás családi

Az életbiztosításoknak rengeteg fajtája van. Biztos Ön is elgondolkozott azon, hogyha minden családtagjának lenne minden típusú életbiztosításból, akkor nagyon sok különböző szerződést kéne számon tartania. Szerencsére több olyan életbiztosítás is létezik, amelyet meg lehet kötni csoportosan, vagy családilag. Nézzük meg, hol van erre lehetőség!

 

Milyen életbiztosításokra van szüksége egy családnak?

 

Vegyük szépen sorra őket! A két szülőnek mindenképpen szükséges a kockázati életbiztosítás, ami mind a halál esetén térít, mind pedig akkor is nyújt anyagi szolgáltatást, ha valamilyen egészségügyi probléma lép fel. Ezzel ugyebár a kieső jövedelmet lehet pótolni, hiszen ne feledjük, a táppénz jelenleg a bejelentett bérünk mindössze 60%-a. Szükség van tovább mindkét szülőnek egy-egy nyugdíj megtakarításra, hiszen csak az állami nyugdíjból elég bajosan, vagy nem is lehet majd megélni. Az egészségbiztosítás, illetve a balesetbiztosítás is fontos, és hasznos szolgáltatást nyújt, amit már a gyermekeknek is érdemes megkötni. Végül, de nem utolsó sorban említsük meg a gyermek megtakarítási programot, hogy gyermekünk oktatását, életkezdését tudjuk finanszírozni!

 

Milyen életbiztosítás nem lehet családi?

 

A fent említettek közül a nyugdíj megtakarítást, vagyis a nyugdíjbiztosítást semmiképpen nem lehet egy szerződésen belül lerendezni, hiszen egyrészt ez a szerződő nyugdíjba vonulásáig tart (65. életév), másrészt a rá igénybe vehető adókedvezményt is a saját SZJA-nkból lehet visszaigényelni. Ismerje meg a nyugdíjbiztosításunkat ennek a cikknek a segítségével!

 

A gyermek megtakarítási program egy érdekes megoldás, hiszen alapesetben egy gyermeknek érdemes indítani, de speciális helyzetben adott esetben egy szerződésen belül érdemes lehet több gyermek megtakarítását is elindítani. Ehhez pontos és precíz számításokra van szükség, amiért érdemes felvennie a kapcsolatot egy független szakértővel! A gyermek megtakarítási programot pedig itt ismerheti meg részletesen!

 

A családi életbiztosítások

 

Először is itt vannak a kockázati életbiztosítások, amiket lehet kötni természetesen 2 főre is, illetve már nem egy ilyen konstrukcióban a gyermeket is be lehet vonni kedvező díjtétel mellett. Ismerje meg a kockázati életbiztosításokat elég, ha csak ide kattint!

 

A balesetbiztosítások hasonlóak, mint a kockázati életbiztosítások azzal a kis eltéréssel, hogy csak a balesetből származó egészségügyi gondokra térít, ennek fejében viszont a díja is töredéke a kockázati életbiztosításnak, a gyermekekre pedig még olcsóbb. Tudunk olyan balesetbiztosításról, ahol a gyermekek fedezete mindössze 2.400 forintba kerül évente.

 

Az egészségbiztosítást pedig egyenesen családilag érdemes megkötni, hiszen ilyenkor jelentős volumenkedvezményt kapunk, arról nem is beszélve, hogy egy ilyen VIP egészségügyi ellátásra, és szolgáltatásra mindenkinek szüksége lesz előbb-utóbb a családban. A részletekért kattintson ide!

 

Életbiztosítás az egész családnak

 

Ahogy ebben a cikkben is bemutattuk, a nyugdíjbiztosítás kivételével mindegyik életbiztosítási típust meg tudja kötni nem csak egyéni, hanem családi szinten is. Amellett, hogy adminisztrációs szempontból is könnyebb Önnek, általában ezt a biztosítók kedvezményekkel is szokták honorálni. A megfelelő életbiztosítások megtalálása azonban egy főre sem egyszerű, hát még egy egész család részére. Igényeljen egy személyes konzultációt, ahol életbiztosítási szakértőnk pontos és precíz számítások után, megtalálja az egész pénzpiac kínálatából az Ön családjának legmegfelelőbb megoldást!


Deák Ferenc István

Életbiztosítás kalkulátor

Kérjük, adja meg a havonta megtakarítani kívánt összeget és a megtakarítási időtartamot, majd kattintson a "Kalkuláció indítása!" gombra!

4% 6% 8%
Kalkuláció indítása

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink 1 munkanapon belül megkeresik Önt a legjobb ajánlattal! Kérje díjmentes ajánlatunkat!

Adatvédelmi szabályzat elfogadása

Legnézettebb Cikkeink

7 megdöbbentő tény a nyugdíjról
7 megdöbbentő tény, amit nem tudtál a nyugdíjról!

Az eddigi magyar nyugdíj Guiness-rekordot egy 57 éves munkaviszonnyal bíró honfitársunknak osztották ki: a havi nyugdíjszelvényen pontosan 789.870 Ft áll. Vajon mi …

Gyerek megtakarítási számla, melyiket válasszam?
Gyermek megtakarítási számla, melyiket válasszam?

Nagyon fontos kérdés, a baba megtakarítás, ezért írunk róla kicsit bővebben. A két legfontosabb tényező, amikor gyermekünk számára szeretnénk pénzt félretenni, nem más, …

Szolgáltatás alapú egészségbiztosítások összehasonlítása

Biztos Ön is találkozott már a Társadalombiztosítás (TB) által finanszírozott egészségügyi szolgáltatással. Meg volt elégedve? Gondolom Önt is gyorsan, sorban állás nélkül, emberien, …

5 millió forint: Ennyit spórolhatsz Unit-linked biztosítással
5 millió forint: Ennyit spórolhatsz unit-linked életbiztosítással

Rengeteg helyen lehet olvasni az interneten, hogy milyen nagyon drága a befektetéses életbiztosítás, sokan még ki is számolják nekünk egy konkrét példán keresztül. …

Életbiztosítás elszámolása költségként
Életbiztosítás elszámolása költségként

2014-ben nem egyszerű a kis- és középvállalkozások (KKV) élete. Ezzel a ténnyel mi magunk is szembesülünk, és pont ezért gondoltuk, hogy segítőkezet nyújtunk …

Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása
Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása

Mit tegyünk, ha van egy kis megtakarított pénzünk? A kérdés aktuálisabb, mint valaha. Mivel a mai Magyarországon levő kamatkörnyezet nem ideális, (alacsonyak a …