Életbiztosítás gyerekeknek

április 3, 2014
Életbiztosítás gyerekeknek

Ön rendelkezik életbiztosítással? És gyermeke? Való igaz, hogy a gyermek nem keres pénzt havonta, viszont ha véletlenül történik vele egy baleset, akkor mi sem fogunk dolgozni, hanem vele leszünk. És egy jobb orvosi ellátás, nagyban növeli a gyógyulás hatékonyságát. Ennek a szolgáltatásnak viszont meg kell fizetni az árát. Mi, akik a prevenciós gondolkodást tartjuk a legfontosabbnak találtunk erre megoldást, már havi 2-3.000 forinttól.

Kell a gyermeknek életbiztosítás?

 

A gyermeket nem csak anyagilag, hanem emberileg, lelkileg, és gondolkodásilag is fel kell nevelnünk. A szülőnek az a feladata, hogy a lehetőségihez mérten mindent megadjon a gyermekének. Ily módon természetesen szükség van a gyermeknek (is) életbiztosításra. Milyen életbiztosítások jöhetnek szóba?

    1. egy megtakarításos életbiztosításra, ami a felsőfokú tanulmányait finanszírozza
    2. egy kockázati biztosításra

A gyermek célú megtakarítás

 

Ennek a megtakarításnak az a lényege, hogy a gyerek akkor kapjon egy jó nagy adag pénzt, amikor mi valószínűleg nem kaptunk, és nagy szükségünk lett volna rá. Ez a 18-19. születésnapunk környékén van, hiszen itt kezdi gyermekünk az életet, vagy továbbtanul, vagy lakást vásárol. A gyermek megtakarítások típusairól, összehasonlításáról itt mindent megtalál egy helyen.

A gyermek kockázati biztosítás

 

Miért van szüksége a gyermekünknek? Nézzük meg, hogy egy esetleges balesetnek milyen következményei lehetnek:

    1. kórházi ápolás, esetleg műtét
    2. rehabilitáció

 

Közelítsük meg ezt a szituációt anyagi oldalról is. Ön szerint mennyi pénzbe kerül egy alapítványi szoba, ahol gyermekünk nyugodtan tud gyógyulgatni? Mennyibe kerül egy jobb ellátást megvásárolni számára, vagy egy jobb orvosra bízni gyermekünket? Gondoljuk, hogy Ön is vinne valamilyen kis „gyógyító” ajándékot, vagy tévedünk? Ezeket összeadva egy 100.000 forint körüli összeg jön ki.

 

A rehabilitáció esetén érdemes belegondolni, hogy mennyibe kerül egy jó minőségű gyógytorna, a gyógyászati segédeszközök, és ha még egy magántanárt is fogadunk gyermekünknek, hogy ne maradjon le a tanulmányokkal? Összes simán 150-200.000 forint is lehet a költségünk.

 

Egy jelentős tényezőt pedig nem is kalkuláltunk bele, ami anyagilag még jobban megnehezíti ezt az időszakot. Ez pedig, hogy szabadságra kell jönnünk, hogy a gyermekünk mellett lehessünk, ilyenkor pedig a TB hatályos szabályai szerinti jövedelemmel kalkulálhatunk, ami jelenleg a bejelentett bérünk 60%-a. Egy hónapra Ön is kitudja számolni ez mekkora plusz kiesést jelent.

 

Összegezve több százezer forintos kiadást kell finanszíroznunk kevesebb jövedelemből.

 

Ezen problémák kiküszöbölésére tudunk ajánlani Önnek megoldást, már havi 2.667 forinttól.

Mit tud még a gyermekbiztosítás?

 

Képzelje el, hogy egy ilyen gyermekbiztosítás mellett van lehetősége pénzt gyűjteni a gyermeknek összeghatárok nélkül.

 

Természetesen bónuszai is vannak egy ilyen jellegű gyermekbiztosításnak. Ha nem történik baleset, akkor bizonyos időnként 2 havi díjat jóváír a biztosító a gyűjtőszámlán.

 

A szülők is bevonhatóak a biztosításba, és baleseti halál, és baleseti rokkantság esetén a gyermek 10 évig kap járadékot.

Gyermekbiztosítás, és felelős gondolkodás

 

Ismét találtunk egy olyan hasznos életbiztosítást, ami alacsony díjért elérhető és kiemelkedő szolgáltatást nyújt. A gyermekbiztosítás a felelősen gondolkozó szülő ismérve. A baleseteket, és betegségeket nem igazán tudjuk befolyásolni, de fel tudunk rá készülni. További hasznos és költséghatékony megoldásokért, gyerekbiztosításért kérjen személyes konzultációt életbiztosítási szakértőnktől. Egy telefonos időpont egyeztetés után szakemberünk személyesen ismerteti Önnel a legelőnyösebb megoldásokat.


Deák Ferenc István

Életbiztosítás kalkulátor

Kérjük, adja meg a havonta megtakarítani kívánt összeget és a megtakarítási időtartamot, majd kattintson a "Kalkuláció indítása!" gombra!

4% 6% 8%
Kalkuláció indítása

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink 1 munkanapon belül megkeresik Önt a legjobb ajánlattal! Kérje díjmentes ajánlatunkat!

Adatvédelmi szabályzat elfogadása

Legnézettebb Cikkeink

7 megdöbbentő tény a nyugdíjról
7 megdöbbentő tény, amit nem tudtál a nyugdíjról!

Az eddigi magyar nyugdíj Guiness-rekordot egy 57 éves munkaviszonnyal bíró honfitársunknak osztották ki: a havi nyugdíjszelvényen pontosan 789.870 Ft áll. Vajon mi …

Gyerek megtakarítási számla, melyiket válasszam?
Gyermek megtakarítási számla, melyiket válasszam?

Nagyon fontos kérdés, a baba megtakarítás, ezért írunk róla kicsit bővebben. A két legfontosabb tényező, amikor gyermekünk számára szeretnénk pénzt félretenni, nem más, …

Szolgáltatás alapú egészségbiztosítások összehasonlítása

Biztos Ön is találkozott már a Társadalombiztosítás (TB) által finanszírozott egészségügyi szolgáltatással. Meg volt elégedve? Gondolom Önt is gyorsan, sorban állás nélkül, emberien, …

5 millió forint: Ennyit spórolhatsz Unit-linked biztosítással
5 millió forint: Ennyit spórolhatsz unit-linked életbiztosítással

Rengeteg helyen lehet olvasni az interneten, hogy milyen nagyon drága a befektetéses életbiztosítás, sokan még ki is számolják nekünk egy konkrét példán keresztül. …

Életbiztosítás elszámolása költségként
Életbiztosítás elszámolása költségként

2014-ben nem egyszerű a kis- és középvállalkozások (KKV) élete. Ezzel a ténnyel mi magunk is szembesülünk, és pont ezért gondoltuk, hogy segítőkezet nyújtunk …

Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása
Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása

Mit tegyünk, ha van egy kis megtakarított pénzünk? A kérdés aktuálisabb, mint valaha. Mivel a mai Magyarországon levő kamatkörnyezet nem ideális, (alacsonyak a …