Életbiztosítás kalkulátor Aegon

augusztus 28, 2014
Életbiztosítás kalkulátor Aegon

Az életbiztosítások egyik jelentős tulajdonsága, hogy mekkora a díja, vagyis az, hogy mekkora biztosítási védelmet tudunk magunknak megszerezni. Ahhoz, hogy ezt megtudjuk minden esetben szükséges kalkulálni. Ezt meg is tettük és egy érdekes megoldásra leltünk az Aegon Biztosítónál, amit most meg is osztunk Önnel!

 

Számoljunk együtt!

 

Ha egy pillanatra eltekintünk a megtakarításoktól, akkor életbiztosítást azért köt az ember, hogyha valamilyen egészségügyi problémája van, esetleg meghal, akkor a biztosító pénz formájában próbálja meg kárpótolni, a szerződésben foglaltak szerint. Olvassa el a kockázati életbiztosításokról szóló összehasonlító cikkünket! Vegyünk egy alap példát:

 

Szeretnénk magunknak egy 12 millió forintos haláleseti biztosítást, ezenfelül pedig egy 200.000 forintos műtéti térítést, és egy 5.000 forintos kórházi napi térítést. Jelenleg 38 évesek vagyunk, és nem dohányzunk, nézzük meg az Aegon Biztosítónál mekkora összegért kapjuk meg ezt a védelmet 20 évre:

  1. haláleseti biztosítás (12.000.000 Ft) 5.628 Ft / hó
  2. műtéti térítés (200.000 Ft) 536 Ft / hó
  3. kórházi napi térítés (5.000 Ft) 1.605 Ft / hó

 

Ez összesen 7.769 forintunkba kerül egy hónapban, dohányzók esetében ez az összeg 12.917 forint.

 

Egy átlagos esetet figyelembe véve ez mit jelent? Bekerülünk a kórházba, mert eltört a kezünk, amit meg kell műteni. Kb. 5 napot töltünk a kórházban, ebben az esetben 5*5.000 + 200.000, vagyis összesen 225.000 forintot utal nekünk a biztosító.  Ez ár-érték arányban kimondottan jó szolgáltatásnak minősül, az egyetlen problémája az, hogy sokan panaszkodnak, hogy: „Mi van, ha nem történik velem semmi? Akkor nem kapok pénzt?” A válasz az, hogy igen ilyenkor nem kapunk vissza pénzt, vagy mégis?

 

Kockázati életbiztosításból visszakapni pénzt?

 

Az Aegon Biztosító gondolt azokra az ügyfelekre is, akik pénzt szeretnének visszakapni a kockázati életbiztosításukból. Nézzük meg ugyanazt a biztosítási védelmet, amit fent is kielemeztünk, vajon milyen díjkért kaphatunk meg?

  1. haláleseti biztosítás (12.000.000 Ft) 17.010 Ft / hó
  2. műtéti térítés (200.000 Ft) 536 Ft / hó
  3. kórházi napi térítés (5.000 Ft) 1.530 Ft / hó

 

Ez összesen havi 19.076 forintunkba kerül, és ugyanolyan esetekben térít, mint a fenti életbiztosítás. Pluszban ha végig fizetjük ezt a konstrukciót, akkor 17.010*12*20, azaz 4.082.400 forintot visszakapunk a lejáratkor, vagyis az összes olyan befizetett díjat, amit a haláleseti szolgáltatásra fizettünk be.

 

Válasszuk a legjobb életbiztosítást!

 

A kalkulációnak, és a kalkulátoroknak nagyon fontos szerepe van abban, hogy azt az életbiztosítást válasszuk ki magunknak, amivel várhatóan a legjobban járunk. Az Aegon Biztosító példája is mutatja, hogy a biztosítók próbálnak a lehető legtöbb ügyféligénynek megfelelni. Érdemes egy független tanácsadó véleményét kikérnie, hiszen akkor nemcsak egy biztosító, hanem az összes biztosító különböző megoldásait tudja összehasonlíttatni. Igényeljen tőlünk egy életbiztosítási konzultációt, és független szakértőnk kiszámolja, és megtalálja Önnek a legjobb életbiztosítást!


Deák Ferenc István

Életbiztosítás kalkulátor

Kérjük, adja meg a havonta megtakarítani kívánt összeget és a megtakarítási időtartamot, majd kattintson a "Kalkuláció indítása!" gombra!

4% 6% 8%
Kalkuláció indítása

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink 1 munkanapon belül megkeresik Önt a legjobb ajánlattal! Kérje díjmentes ajánlatunkat!

Adatvédelmi szabályzat elfogadása

Legnézettebb Cikkeink

7 megdöbbentő tény a nyugdíjról
7 megdöbbentő tény, amit nem tudtál a nyugdíjról!

Az eddigi magyar nyugdíj Guiness-rekordot egy 57 éves munkaviszonnyal bíró honfitársunknak osztották ki: a havi nyugdíjszelvényen pontosan 789.870 Ft áll. Vajon mi …

Gyerek megtakarítási számla, melyiket válasszam?
Gyermek megtakarítási számla, melyiket válasszam?

Nagyon fontos kérdés, a baba megtakarítás, ezért írunk róla kicsit bővebben. A két legfontosabb tényező, amikor gyermekünk számára szeretnénk pénzt félretenni, nem más, …

Szolgáltatás alapú egészségbiztosítások összehasonlítása

Biztos Ön is találkozott már a Társadalombiztosítás (TB) által finanszírozott egészségügyi szolgáltatással. Meg volt elégedve? Gondolom Önt is gyorsan, sorban állás nélkül, emberien, …

5 millió forint: Ennyit spórolhatsz Unit-linked biztosítással
5 millió forint: Ennyit spórolhatsz unit-linked életbiztosítással

Rengeteg helyen lehet olvasni az interneten, hogy milyen nagyon drága a befektetéses életbiztosítás, sokan még ki is számolják nekünk egy konkrét példán keresztül. …

Életbiztosítás elszámolása költségként
Életbiztosítás elszámolása költségként

2014-ben nem egyszerű a kis- és középvállalkozások (KKV) élete. Ezzel a ténnyel mi magunk is szembesülünk, és pont ezért gondoltuk, hogy segítőkezet nyújtunk …

Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása
Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása

Mit tegyünk, ha van egy kis megtakarított pénzünk? A kérdés aktuálisabb, mint valaha. Mivel a mai Magyarországon levő kamatkörnyezet nem ideális, (alacsonyak a …