Hívjon most: +36 1 58 58 555

MEGTAKARÍTÁSOS
ÉLETBIZTOSÍTÁS
ÉRDEKLI?

Mindet összegyűjtöttük Önnek!

17 biztosító ajánlata közül
segítünk kiválasztani
a legjobbat!

Töltse ki ezt a rövid űrlapot,
és bízza magát szakértőnkre!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az életbiztosítás.com:

Ha Ön megtakarításos, azaz ún. unit-linked életbiztosítást keres, akkor nem kell végigjárnia a Biztosítókat, de még csak ki sem kell mozdulnia otthonából. Életbiztosítási adatbázisunkból, szakértőink készséggel segítenek Önnek kiválasztani azt a megtakarítást, amely minden igényének megfelel. Minden megoldásra életbiztosítási kalkulációt is tudunk Önnek készíteni, illetve a kérdéseire is szakszerű és őszinte választ kap! Szolgáltatásunk nem csak független és díjmentes, hiszen a Biztosító társaságok fizetnek minket, de Önnek semmilyen kötelezettséggel sem jár. Próbáljon ki minket!

Elérhetőség

Cím: GRANTIS Hungary Zrt.
1061 Budapest, Paulay Ede utca 65.

Ügyfeleink véleménye

 • "Nekem tök érthetően és meggyőzően elmondtad amit eddig nem értettem, ezért nagyon sok ismerősömnek is érdekes lehet egy ilyen találkozó. Szívesen összehozlak a barátaimmal is!"

  Mikolicz László – Bicske

  5 Star Rating: Excellent5

 • "Végre egy olyan beszélgetés ami nem csak hasznos, de érdekes is volt számomra. Szerintem az lenne a természetes, ha minden családnak lenne egy ilyen tanácsadója."

  Dér Judit – Gödöllő

  5 Star Rating: Excellent5

 • "Eddigi rossz tapasztalataim után e beszélgetés motivált a megtakarításra, mert végig úgy éreztem hogy szabad döntéseket hozok."

  Szepesi Roland – Budapest

  5 Star Rating: Excellent5