Életbiztosítás napi 100 forintból

március 28, 2014
Életbiztosítás napi 100 forintból

Kevés pénze van, de mégis felelősen gondolkozik? Nem foglalkoznak Önnel az MLM rendszer értékesítői. Mi most segítő jobbot nyújtunk Önnek, és megmutatjuk, hogy már napi 100 forintból is milyen nagy dolgokra lehet képes. Sőt ha megfogadja a tanácsainkat, akkor ez a 100 forint tovább nőhet.

Mennyi pénzünk van életbiztosításra?

 

A napi 100 forint az egy évben 365*100=36.500 forint, körülbelül havi 3.000 forint. Van egy olyan jó gyakorlatias tippünk, amivel biztos, hogy pénzt fog találni. Készítsen egy táblázatot, amiben a kiadásait gyűjti össze, és ezt akassza ki a hűtőszekrény ajtajára. Statisztikailag bizonyított, hogy a dolgozó emberek nem tudják, hogy az adott hónapban mire költötték el a keresetük 14-17%-át. Tegyen el minden blokkot, írjon össze minden kiadást, és esténként összesítse ezt a hűtőszekrényen. 1 hónap után olyan pénzeket fog megtalálni, amelyekről nem is tudott eddig. Itt olvashat arról, hogy milyen életbiztosításokra mekkora összeget érdemes elkülöníteni.

Mekkora haláleseti összegre elég havi 3000 forint?

 

Az életbiztosításoknál a kockázati díjak az egészségi állapot, a kockázatok (sport, dohányzás) mellett a kortól függenek leginkább. Nézzük meg, hogy különböző korban mekkora életbiztosítási összeg fér bele éves 36.500 forintba:

  1. 18 éves korban: 17.500.000 forint
  2. 25 éves korban: 13.750.000 forint
  3. 35 éves korban: 5.400.000 forint
  4. 45 éves korban: 2.050.000 forint
  5. 55 éves korban: 1.050.000 forint

Ahogy a számok is mutatják, havi 3.000 forint elég lehet akár 17,5 millió forintra is, de lehet, hogy csak 1 millió forintra. A legfontosabb, hogy fiatalon indítsuk el az életbiztosítási védelmünket.

A balesetbiztosítás

 

A balesetbiztosítások olyan olcsó kockázati biztosítások, amelyek akkor térítenek, ha valamilyen sérülést szenvedünk, nem betegség által. Nézzük meg milyen balesetbiztosítási csomagot tudunk megvásárolni:

  1. baleseti halál 5.000.000 forint
  2. baleseti rokkantság (31%-tól) 10.000.000 forint
  3. baleseti kórházi napi térítés (5 naptól) 5.000 forint/nap
  4. baleseti műtét 500.000 forint
  5. baleseti csonttörés 100.000 forint

 

Ezen felül is van még pár szolgáltatás a csomagban, ha érdekli, hogy miket tartalmaz még a balesetbiztosítás, akkor vegye fel a kapcsolatot életbiztosítási szakértőnkkel.

 

Mit gondol, hogy mennyibe kerül Önnek ez a szolgáltatás csomag? Megsúgjuk Önnek: 17.000 forint évente 1 főre.

Életbiztosítás olcsón

 

Ahogy Ön is láthatja, életbiztosításokat, és általuk fontos és értékes szolgáltatásokat elérni kis pénzből is lehet. Az egyik legfontosabb dolog, hogy ne csak idős korunkba jusson eszünkbe, hogy kéne egy életbiztosítás. Biztos Ön is érez némi különbséget a 17.500.000 forint és az 1.050.000 forint között. További hasznos tippekért, és pénztárca barát megoldásokért igényeljen személyes konzultációt életbiztosítási szakértőnktől. Ő megkeresi Önt és segít kihozni a legjobb megoldást a lehetőségeinken belül.


Deák Ferenc István

Életbiztosítás kalkulátor

Kérjük, adja meg a havonta megtakarítani kívánt összeget és a megtakarítási időtartamot, majd kattintson a "Kalkuláció indítása!" gombra!

4% 6% 8%
Kalkuláció indítása

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink 1 munkanapon belül megkeresik Önt a legjobb ajánlattal! Kérje díjmentes ajánlatunkat!

Adatvédelmi szabályzat elfogadása

Legnézettebb Cikkeink

7 megdöbbentő tény a nyugdíjról
7 megdöbbentő tény, amit nem tudtál a nyugdíjról!

Az eddigi magyar nyugdíj Guiness-rekordot egy 57 éves munkaviszonnyal bíró honfitársunknak osztották ki: a havi nyugdíjszelvényen pontosan 789.870 Ft áll. Vajon mi …

Gyerek megtakarítási számla, melyiket válasszam?
Gyermek megtakarítási számla, melyiket válasszam?

Nagyon fontos kérdés, a baba megtakarítás, ezért írunk róla kicsit bővebben. A két legfontosabb tényező, amikor gyermekünk számára szeretnénk pénzt félretenni, nem más, …

Szolgáltatás alapú egészségbiztosítások összehasonlítása

Biztos Ön is találkozott már a Társadalombiztosítás (TB) által finanszírozott egészségügyi szolgáltatással. Meg volt elégedve? Gondolom Önt is gyorsan, sorban állás nélkül, emberien, …

5 millió forint: Ennyit spórolhatsz Unit-linked biztosítással
5 millió forint: Ennyit spórolhatsz unit-linked életbiztosítással

Rengeteg helyen lehet olvasni az interneten, hogy milyen nagyon drága a befektetéses életbiztosítás, sokan még ki is számolják nekünk egy konkrét példán keresztül. …

Életbiztosítás elszámolása költségként
Életbiztosítás elszámolása költségként

2014-ben nem egyszerű a kis- és középvállalkozások (KKV) élete. Ezzel a ténnyel mi magunk is szembesülünk, és pont ezért gondoltuk, hogy segítőkezet nyújtunk …

Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása
Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása

Mit tegyünk, ha van egy kis megtakarított pénzünk? A kérdés aktuálisabb, mint valaha. Mivel a mai Magyarországon levő kamatkörnyezet nem ideális, (alacsonyak a …