Hívjon most: +36 1 58 58 555

MEGTAKARÍTÁSOS
ÉLETBIZTOSÍTÁS
ÖSSZEHASONLÍTÁS

Megtakarítana biztosítási védelem mellett?

17 biztosító ajánlatát hasonlítjuk
össze azért, hogy Ön
a legmegfelelőbb ajánlatot kapja!

Töltse ki ezt az űrlapot
és szakértőnk segít Önnek!

Összehasonlítás igénylő

Tudta, hogy van olyan életbiztosítás, ami akkor is fizet, ha Önnel nem történik semmi?

Ma már nem igaz az, hogy az életbiztosítás csak a kockázati védelemről szól. Lehet kombinálni megtakarítással, így egyrészt fizet Önnek halál (rokkantság, betegség, stb) esetén, másrészt pedig, ha Önnel nem történik semmi akkor a lejáratkor egyösszegben felveheti a befizetett díjakat és a kamatokat! A díjak egy részét ugyanis befektetik, a másik részéből pedig a kockázati védelmet biztosítják Önnek!

Az életbiztosításban gyűjtött pénz ráadásul azon túl, hogy nem végrehajtható és nem perelhető, de adómentesen, és bármilyen célra szabadon felhasználható!

Ön eldönti, hogy milyen célra és mennyit tenne félre havonta, illetve hogy pontosan milyen kockázatokat szeretne bebiztosítani.

Mi pedig versenyeztetjük Önnek 17 biztosító ajánlatát és segítünk kiválasztani ezek közül az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot.

8 éve foglalkozunk ezzel, ezért olyan mintha Önnek minden biztosítóban lenne 1 beépített embere! Csak töltse ki az űrlapot és spórolja meg a rengeteg utánajárást!

Elérhetőség

Cím: GRANTIS Hungary Zrt.
1061 Budapest, Paulay Ede utca 65.

Ügyfeleink véleménye

 • "Nekem tök érthetően és meggyőzően elmondtad amit eddig nem értettem, ezért nagyon sok ismerősömnek is érdekes lehet egy ilyen találkozó. Szívesen összehozlak a barátaimmal is!"

  Mikolicz László – Bicske

  5 Star Rating: Excellent5

 • "Végre egy olyan beszélgetés ami nem csak hasznos, de érdekes is volt számomra. Szerintem az lenne a természetes, ha minden családnak lenne egy ilyen tanácsadója."

  Dér Judit – Gödöllő

  5 Star Rating: Excellent5

 • "Eddigi rossz tapasztalataim után e beszélgetés motivált a megtakarításra, mert végig úgy éreztem hogy szabad döntéseket hozok."

  Szepesi Roland – Budapest

  5 Star Rating: Excellent5