Ezért indítson fiatalon kockázati életbiztosítást!

február 12, 2015
Ezért indítson fiatalon kockázati életbiztosítást!

Akár 9.000 forintot is megspórolhatunk, ha nem halogatjuk a kockázati életbiztosítás elindítását. Ez a klasszikus értelemben életbiztosítás, számos esetben óriási segítséget nyújt számunkra, mégis oly kevesen gondolnak rá fiatalon.

 

A legfontosabb tudnivalók a kockázati életbiztosításról

 

Ennek az életbiztosítás típusnak a legfontosabb szolgáltatása a haláleseti térítés. Konkrétan, amikor elhalálozunk, akkor ne adósságot, és anyagi bizonytalanságot hagyjunk magunk után a fájdalom mellett, hanem pénz, és a lehetőséget az anyagi gondoktól mentes folytatásra.

 

A kockázati életbiztosítások ezen kívül még számos egyéb problémára nyújthatnak anyagi segítséget. A megkapott pénz pedig segít abban, hogy jobb feltételek mellett gyógyulhassunk, vagy megfizethessünk egy jobb orvost. Sőt, enyhítik a pénzkiesést okozta hiányérzetet is, hiszen a táppénz mindössze a bejelentett bérünk 60%-a.

 

Kockázati életbiztosítás 30 évesen

 

Állítsunk össze egy olyan csomagot az egyik biztosítónál, ami széleskörű szolgáltatást nyújt számunkra! Ebben az esetben pont 30 évesek vagyunk, nem dohányzunk, és 20 éves távra kötjük meg az életbiztosítást. A legegyszerűbb, ha ezt egy táblázatban összesítjük:

Kockázati életbiztosítás 30 éves korban

Kockázati életbiztosítás 30 éves korban

Amennyiben mindent ilyen „magas” biztosítási összeggel választunk, akkor összesen havi 15.600 forintunkba fog kerülni. Nézzük meg, hogy 40 évesen ugyanezek a tételek mennyivel lesznek drágábbak!

 

40 évesen ugyanez a kockázati életbiztosítás

 

Minden egyes adat megegyezik, tehát ugyanakkora biztosítási összegeket számolunk, ugyanúgy nem dohányzó emberre, és 20 évre. Érdekes adatoknak lehetünk szemtanúi:

Kockázati életbiztosítás 40 éves embernek

Kockázati életbiztosítás 40 éves embernek

 

Ha összehasonlítjuk a két táblázatot, akkor egyből szembetűnik, hogy ha minden szolgáltatást szeretnénk magunknak, akkor 15.600 forint helyett 24.070 forint kell havonta erre fordítanunk. Vagyis 8.470 forinttal többet, ami mindössze csak azért van, mert vártunk.

 

Fiatalabban olcsóbban megkapjuk ugyanazt a szolgáltatást

 

A számok nem hazudnak. A cikkben bemutatott konkrét számítás is bizonyítja, hogyha várunk az súlyos pénzekbe fog kerülni. Biztos Ön is tudná másra költeni ezt a 8.470 forintot havonta. Igényeljen tőlünk egy személyes konzultációt! Felkeressük Önt, és megtaláljuk Önnek a legjobb életbiztosítást, a legjobb szolgáltatással, hogy minél hamarabb elindulhasson a kockázati életbiztosítása.


Deák Ferenc István

Életbiztosítás kalkulátor

Kérjük, adja meg a havonta megtakarítani kívánt összeget és a megtakarítási időtartamot, majd kattintson a "Kalkuláció indítása!" gombra!

4% 6% 8%
Kalkuláció indítása

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink 1 munkanapon belül megkeresik Önt a legjobb ajánlattal! Kérje díjmentes ajánlatunkat!

Adatvédelmi szabályzat elfogadása

Legnézettebb Cikkeink

7 megdöbbentő tény a nyugdíjról
7 megdöbbentő tény, amit nem tudtál a nyugdíjról!

Az eddigi magyar nyugdíj Guiness-rekordot egy 57 éves munkaviszonnyal bíró honfitársunknak osztották ki: a havi nyugdíjszelvényen pontosan 789.870 Ft áll. Vajon mi …

Gyerek megtakarítási számla, melyiket válasszam?
Gyermek megtakarítási számla, melyiket válasszam?

Nagyon fontos kérdés, a baba megtakarítás, ezért írunk róla kicsit bővebben. A két legfontosabb tényező, amikor gyermekünk számára szeretnénk pénzt félretenni, nem más, …

Szolgáltatás alapú egészségbiztosítások összehasonlítása

Biztos Ön is találkozott már a Társadalombiztosítás (TB) által finanszírozott egészségügyi szolgáltatással. Meg volt elégedve? Gondolom Önt is gyorsan, sorban állás nélkül, emberien, …

5 millió forint: Ennyit spórolhatsz Unit-linked biztosítással
5 millió forint: Ennyit spórolhatsz unit-linked életbiztosítással

Rengeteg helyen lehet olvasni az interneten, hogy milyen nagyon drága a befektetéses életbiztosítás, sokan még ki is számolják nekünk egy konkrét példán keresztül. …

Életbiztosítás elszámolása költségként
Életbiztosítás elszámolása költségként

2014-ben nem egyszerű a kis- és középvállalkozások (KKV) élete. Ezzel a ténnyel mi magunk is szembesülünk, és pont ezért gondoltuk, hogy segítőkezet nyújtunk …

Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása
Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása

Mit tegyünk, ha van egy kis megtakarított pénzünk? A kérdés aktuálisabb, mint valaha. Mivel a mai Magyarországon levő kamatkörnyezet nem ideális, (alacsonyak a …