Gyermek megtakarítás

Kedves Szülő! Ön tudta, hogy a világ top 400 felsőoktatási intézménye közül egy könnyedén elérhető az Ön gyermeke számára is? Azt tudta, hogy ez az Európai Egyetem, nekünk uniós polgároknak olcsóbb mint a Corvinus Egyetem? És azt tudta, hogy ahhoz hogy gyermeke is ide járhasson mindössze 25.000 Ft-ot kell félre tennie számára havonta 18-20 éven keresztül?

Amennyiben a fenti kérdésekre nem-mel válaszolt, akkor egy rakás olyan hasznos információnk lehet még az Ön számára gyermek megtakarítás témában, amelyről ezelőtt még senkitől nem hallott.

„Megmondom őszintén nagyon pozitívan csalódtam a srácokban. Nem egy megtakarítási tanácsadót hallgattam már meg fiunk születése után, de valahogy egyik sem volt az igazi, nem éreztem szakszerűnek a munkájukat. A GRANTIS tanácsadása volt a legelső, ami nem csak, hogy hasznos, de iszonyatosan érdekes is volt!”
Dobai Attila – Budapest

 

Gyermek megtakarítás: Egyedül nem könnyű választani.

Azt már Ön is tudja, hiszen mindenhol ezt lehet olvasni, hogy közel 200 gyermek megtakarítási szerződés létezik a piacon, beleértve az életbiztosításokat, a banki megtakarításokat, a babakötvényt és start számlát, a különböző aranyszámlát valamint a különböző fantázinevekkel ellátott a bújtatott termékeket. A megfelelő választás tétje pedig nem más mint gyermekünk jövője, azaz hogy a kitűzött idő alatt mekkora összeget tudunk felhalmozni, amelyet az oktatására költhetünk. Itt nagyon nem mindegy, hogy 5 vagy 8 millió forintról beszélünk.
A választás viszont nem csak azért nehéz, mert ember nincsen aki egyszerre átlátja a teljes gyermek megtakarítási piacot, hanem mert szülőként teljesen egyedi élethelyzetben vagyunk és egyedi célokkal rendelkezünk gyermekünk jövőjével kapcsolatban. Itt nem egy dobozos lakásbiztosításról van szó amit fizetünk és bízunk benne, hogy úgysem lesz rá szükség, hanem személyre szabott pénzügyi tervezésről, amelynek rengeteg buktatója lehet.A sablon megoldások helyett ezért létrehoztuk a gyermek megtakarítási tanácsadást, amelynek keretein belül kézzel fogható válaszokat kaphat a saját élethelyzetéhez igazítva.

Hogyan zajlik egy gyermek megtakarítási tanácsadás?

Az általunk kínált személyes konzultáció díjmentes és kötelezettségmentes, amely azt jelenti, hogy Ön csakis akkor fog szerződés kötni, ha a gyermek megtakarítási programot, amit Önnek dolgoztunk ki, teljes mértékben a magáénak érzi. A maximum 1-1,5 órás találkozó keretein belül Ön az alábbi kérdésekre fog garantáltan választ kapni:

  1. A jelenlegi globalizált világban, hogyan tudom gyermekemet a lehető legjobb pozícióból indítani, azaz mit tehetek azért, hogy biztosan ne legyenek anyagi gondjai, mert jól fizető állást fog szerezni?
  2. Pontos tervet kap kézhez, azokról a költségekről, amelyet gyermeke jövőjéről finanszírozni kíván, és arról is, hogy ezeket hogyan célszerű finanszírozni.
  3. Végignézzük Önnek a piac közel 200 gyermek megtakarítását és csak azokat ismertetjük meg Önnel, amelyek az elvárásainak megfelelnek.
  4. Személyre szabott gyermek megtakarítási kalkulációt kap kézhez, amely pontosan tartalmazza a tandíj elő takarékossághoz szükséges havi ráfordítás összegét, és a várható hozamokat.
  5. Egy életre szóló befektetési támogatást és személyes tanácsadót biztosítunk Önnek, aki segítségére lesz a gyermek megtakarítás folyamatos felügyelésében, valamint akihez ha kérdése van, bármikor fordulhat.
  6. Végezetül pedig természetesen kifejtjük a bevezetőben feltett kérdéseket is és még sok más érdekességet is megtudhat a gyermek megtakarításokkal kapcsolatban.

 

Hogyan tudom igényelni a gyermek megtakarítási tanácsadást?

Amennyiben eldöntötte, hogy gyermeke jövőjét nem bízza a véletlenre, sem pedig a magyar államra, akkor mi ebben tudunk Önnek segíteni. Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint ide kattintva kitölteni az alábbi rövid űrlapot, amely elküldés után rögtön megérkezik a rendszerünkbe. Ezeket az adatokat, amelyeket itt megad, bizalmasan kezeljük és harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. Az igénylés beérkezése után legkésőbb 1 munkanappal telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, és közösen meghatározzuk azt a helyszínt, amely megfelel Önnek a tanácsadásra. Ez lehet a XIII. kerületi irodánk, egy étterem vagy kávézó, de természetesen, ha pici még a gyermek, akkor akár az Ön otthona is.


Legnézettebb Cikkeink

7 megdöbbentő tény a nyugdíjról
7 megdöbbentő tény, amit nem tudtál a nyugdíjról!

Az eddigi magyar nyugdíj Guiness-rekordot egy 57 éves munkaviszonnyal bíró honfitársunknak osztották ki: a havi nyugdíjszelvényen pontosan 789.870 Ft áll. Vajon mi …

Gyerek megtakarítási számla, melyiket válasszam?
Gyermek megtakarítási számla, melyiket válasszam?

Nagyon fontos kérdés, a baba megtakarítás, ezért írunk róla kicsit bővebben. A két legfontosabb tényező, amikor gyermekünk számára szeretnénk pénzt félretenni, nem más, …

Szolgáltatás alapú egészségbiztosítások összehasonlítása

Biztos Ön is találkozott már a Társadalombiztosítás (TB) által finanszírozott egészségügyi szolgáltatással. Meg volt elégedve? Gondolom Önt is gyorsan, sorban állás nélkül, emberien, …

5 millió forint: Ennyit spórolhatsz Unit-linked biztosítással
5 millió forint: Ennyit spórolhatsz unit-linked életbiztosítással

Rengeteg helyen lehet olvasni az interneten, hogy milyen nagyon drága a befektetéses életbiztosítás, sokan még ki is számolják nekünk egy konkrét példán keresztül. …

Életbiztosítás elszámolása költségként
Életbiztosítás elszámolása költségként

2014-ben nem egyszerű a kis- és középvállalkozások (KKV) élete. Ezzel a ténnyel mi magunk is szembesülünk, és pont ezért gondoltuk, hogy segítőkezet nyújtunk …

Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása
Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása

Mit tegyünk, ha van egy kis megtakarított pénzünk? A kérdés aktuálisabb, mint valaha. Mivel a mai Magyarországon levő kamatkörnyezet nem ideális, (alacsonyak a …