Már fiatalon tegyünk a félelmeink ellen egy kockázati életbiztosítással!

május 19, 2016

A napokban egy rendkívül érdekes piackutatásra lettünk figyelmesek. Az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft az emberek és az életbiztosítások kapcsolatáról készített egy felmérést. A fókuszban az szerepelt, hogy mitől tartunk a leginkább, és nagyon érdekes volt az emberek válasza.

 

Félünk a váratlan eseményektől

 

Az NRC közvélemény kutatása szerint a minden megkérdezett 4 emberből 3 fél, hogy egy váratlan esemény (elsősorban baleset) miatt jelentősen megváltozik az élete. Ráadásul nagyon érdekes az is, hogy az emberek 57%-a jobban félti a családtagjait, mint saját magát. Egy táblázat segítségével megnézhető mitől mennyire tartunk:

A piackutatás eredménye

A piackutatás eredménye

 

Érdekes, hogy szinte annyira tartunk a munkahelyünk elvesztésétől, mint a haláltól. Mindazonáltal a meglévő félelmek ellenére 10-ből 7 embernek nincs olyan biztosítása, amely anyagi segítséget tudna nyújtani, ha ezek a sajnálatos események bekövetkeznének.

 

Kössünk életbiztosítást, hogy ne kelljen félni!

 

Ha egy pillanatra visszatekintünk a fenti táblázatra, akkor érdekes dologra lehetünk figyelmesek. Az első 3 félelmünkre, ha nem is gyógyírt, de segítséget jelent egy klasszikus kockázati életbiztosítás, míg a munkahely elvesztése, és az ehhez szorosan kapcsolódó fizetésképtelenségre szintén megoldást jelenthet az ilyen típusú életbiztosítás.

 

Nézzünk szembe a félelmünkkel, és nézzük meg, hogy mekkora anyagi ráfordításból tudunk nyugodtabban aludni!

 

Számoljuk ki az életbiztosításunkat!

 

Vizsgáljuk meg, hogy fiatalon, havi 10 ezer forintból mekkora védelmet tudunk magunknak szerezni 20 évre. A kalkulációk során egy konkrét biztosítói termékkel számolunk, és különböző korok mellett hasonlítjuk össze a szolgáltatás összegét.

Életbiztosítási csomagok havi 10 ezer forintból

Életbiztosítási csomagok havi 10 ezer forintból

 

Ahogy láthatjuk, fiatal pályakezdőként, kimondottan magas összegekre tudjuk magunkat biztosítani, és ahogy telik az idő, úgy csökken a szolgáltatás nagysága.

 

Ebből arra érdemes következtetni, hogy már fiatalon érdemes gondolni arra, hogy tegyünk a félelmeink ellen, és indítsunk magunknak egy kockázati életbiztosítást.

 

Válasszuk ki a számunkra legelőnyösebb szerződést!

 

Egy kockázati életbiztosítás összeállítani nem egyszerű feladat, de szükséges. Nagyon sokat jelent pár millió forint, amikor a fent bemutatott okokból fakadóan szükség van rá. Viszont a sok szerződés, és a sok különböző szolgáltatás miatt érdemes szakember segítségét kérni. Igényeljen tőlünk személyes konzultációt! Egy rövid beszélgetés alatt pedig segítünk kiválasztani a megfelelő szerződést, és összeállítani az ideális életbiztosítási csomagot.


Deák Ferenc István

Életbiztosítás kalkulátor

Kérjük, adja meg a havonta megtakarítani kívánt összeget és a megtakarítási időtartamot, majd kattintson a "Kalkuláció indítása!" gombra!

4% 6% 8%
Kalkuláció indítása

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink 1 munkanapon belül megkeresik Önt a legjobb ajánlattal! Kérje díjmentes ajánlatunkat!

Adatvédelmi szabályzat elfogadása

Legnézettebb Cikkeink

7 megdöbbentő tény a nyugdíjról
7 megdöbbentő tény, amit nem tudtál a nyugdíjról!

Az eddigi magyar nyugdíj Guiness-rekordot egy 57 éves munkaviszonnyal bíró honfitársunknak osztották ki: a havi nyugdíjszelvényen pontosan 789.870 Ft áll. Vajon mi …

Gyerek megtakarítási számla, melyiket válasszam?
Gyermek megtakarítási számla, melyiket válasszam?

Nagyon fontos kérdés, a baba megtakarítás, ezért írunk róla kicsit bővebben. A két legfontosabb tényező, amikor gyermekünk számára szeretnénk pénzt félretenni, nem más, …

Szolgáltatás alapú egészségbiztosítások összehasonlítása

Biztos Ön is találkozott már a Társadalombiztosítás (TB) által finanszírozott egészségügyi szolgáltatással. Meg volt elégedve? Gondolom Önt is gyorsan, sorban állás nélkül, emberien, …

5 millió forint: Ennyit spórolhatsz Unit-linked biztosítással
5 millió forint: Ennyit spórolhatsz unit-linked életbiztosítással

Rengeteg helyen lehet olvasni az interneten, hogy milyen nagyon drága a befektetéses életbiztosítás, sokan még ki is számolják nekünk egy konkrét példán keresztül. …

Életbiztosítás elszámolása költségként
Életbiztosítás elszámolása költségként

2014-ben nem egyszerű a kis- és középvállalkozások (KKV) élete. Ezzel a ténnyel mi magunk is szembesülünk, és pont ezért gondoltuk, hogy segítőkezet nyújtunk …

Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása
Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása

Mit tegyünk, ha van egy kis megtakarított pénzünk? A kérdés aktuálisabb, mint valaha. Mivel a mai Magyarországon levő kamatkörnyezet nem ideális, (alacsonyak a …