Hívjon most: +36 1 58 58 555

MEGTAKARÍTÁS
ÖSSZEHASONLÍTÁS
EGYSZERŰEN!

Megcsináljuk Ön helyett!

A piacon elérhető megtakarítási
lehetőségeket összehasonlítjuk
Önnek díjmentesen!

Töltse ki ezt az űrlapot
és szakértőnk segít Önnek!

Összehasonlítás igénylő

Életbiztosítás.com, a megtakarítás összehasonlító:

Ha Ön eldöntötte, hogy félre szeretne tenni a könnyebbik felén már túl van: az elhatározáson. A nehezebb rész a megfelelő megtakarítási típus, illetve a konkrét banki / biztosítói ajánlat kiválasztása. A piacon több mint 2500 különböző megtakarítási lehetőség közül választhatunk, amelyeket átlátni, csak komoly munka árán lehet. Ezt a munkát mi 8. éve elvégeztük, így díjmentesen tudunk Önnel olyan objektív összehasonlításokat megosztani, amelyeket hiába várna bármelyik pénzintézettől. Forduljon hozzánk bizalommal és válasszuk ki együtt az Önhöz leginkább passzoló megtakarítási formát!

Elérhetőség

Cím: GRANTIS Hungary Zrt.
1061 Budapest, Paulay Ede utca 65.

Ügyfeleink véleménye

 • "Nekem tök érthetően és meggyőzően elmondtad amit eddig nem értettem, ezért nagyon sok ismerősömnek is érdekes lehet egy ilyen találkozó. Szívesen összehozlak a barátaimmal is!"

  Mikolicz László – Bicske

  5 Star Rating: Excellent5

 • "Végre egy olyan beszélgetés ami nem csak hasznos, de érdekes is volt számomra. Szerintem az lenne a természetes, ha minden családnak lenne egy ilyen tanácsadója."

  Dér Judit – Gödöllő

  5 Star Rating: Excellent5

 • "Eddigi rossz tapasztalataim után e beszélgetés motivált a megtakarításra, mert végig úgy éreztem hogy szabad döntéseket hozok."

  Szepesi Roland – Budapest

  5 Star Rating: Excellent5