Hívjon most: +36 1 58 58 555

MEGTAKARÍTÁS
ÖSSZEHASONLÍTÁS
EGYSZERŰEN!

Megcsináljuk Ön helyett!

A piacon elérhető megtakarítási
lehetőségeket összehasonlítjuk
Önnek díjmentesen!

Töltse ki ezt az űrlapot
és szakértőnk segít Önnek!

Összehasonlítás igénylő

Életbiztosítás.com, a megtakarítás összehasonlító:

Ha Ön eldöntötte, hogy félre szeretne tenni a könnyebbik felén már túl van: az elhatározáson. A nehezebb rész a megfelelő megtakarítási típus, illetve a konkrét banki / biztosítói ajánlat kiválasztása. A piacon több száz különböző megtakarítási lehetőség közül választhatunk, amelyeket átlátni, csak komoly munka árán lehet. Ezt a munkát mi 8 éve végezzük, így díjmentesen tudunk Önnel olyan objektív összehasonlításokat megosztani, amelyeket hiába várna bármelyik pénzintézettől. Forduljon hozzánk bizalommal és válasszuk ki együtt az Önhöz leginkább passzoló megtakarítási formát!

Elérhetőség

Cím: GRANTIS Hungary Zrt.
1061 Budapest, Paulay Ede utca 65.

Ügyfeleink véleménye

 • "Nekem tök érthetően és meggyőzően elmondtad amit eddig nem értettem, ezért nagyon sok ismerősömnek is érdekes lehet egy ilyen találkozó. Szívesen összehozlak a barátaimmal is!"

  Mikolicz László – Bicske

  5 Star Rating: Excellent5

 • "Végre egy olyan beszélgetés ami nem csak hasznos, de érdekes is volt számomra. Szerintem az lenne a természetes, ha minden családnak lenne egy ilyen tanácsadója."

  Dér Judit – Gödöllő

  5 Star Rating: Excellent5

 • "Eddigi rossz tapasztalataim után e beszélgetés motivált a megtakarításra, mert végig úgy éreztem hogy szabad döntéseket hozok."

  Szepesi Roland – Budapest

  5 Star Rating: Excellent5