Újszülött életbiztosítás

május 12, 2014
Újszülött életbiztosítás

Azzal, hogy gyermeket vállalunk, vállaljuk érte a felelősséget is. A gyermeknek éppúgy szüksége van megfelelő életbiztosításokra, mint a szülőknek, ennek a kiválasztása pedig a szülőkön múlik. Megmutatjuk, hogy milyen életbiztosításokban érdemes gondolkodnia gyermeke számára.Milyen életbiztosítás való az újszülöttnek?

 

Egy nagy közhellyel élve a gyermek is ember, szóval neki is olyan biztosításokra van szüksége, mint egy felnőtt szülőnek. Ezeket az életbiztosításokat pedig két nagy csoportra oszthatjuk, a kockázati védelemre, és a megtakarításra.

 

Megtakarításra első soron a felsőfokú tanulmányok végett van szükség, míg a kockázati védelemre a betegségek, sérülések miatt.

Az újszülött kockázati védelme

 

Belegondolt már abba, hogyha gyermeke kórházba kerül, akkor annak milyen anyagi vonzata van önre nézve? Alaphangon szabadságot fog kivenni, hogy gyermekével lehessen a kórházban, így mindössze a jövedelme 60%-át kapja meg fizetésként. Gyermekének nyílván a legjobb színvonalú, legjobb szolgáltatást szeretné elintézni, ami szintén pénzbe kerül, nem is beszélve a gyógyulást elősegítő kisebb-nagyobb ajándékokról.

 

Hosszabb betegeskedés esetén pedig a gyermeknek a tanulásáról is érdemes gondoskodni, nehogy nagyon lemaradjon az iskolai tanulmányokban.

 

Ha érdekli ilyen jellegű gyermek biztosítás, szakértőnk készséggel áll az Ön rendelkezésére.

Az újszülött megtakarítása

 

Egy közelmúltban végzett felmérés szerint, a jelenlegi felsőoktatási rendszerben egy diploma megszerzéséhez közel 3.000.000 forintra van szüksége egy tanulónak. Mielőtt bárki félreértené, nem a költségtérítéses diákoknak, hanem azoknak, akik államilag finanszírozott képzésben vesznek részt, vagyis nem fizetnek tandíjat.

 

Magas tétel a lakhatás, a tanszerek, de ott van még a megélhetés, telefon, szórakozás, ruházat, szóval sok tételből tevődik össze, legalább 5 éven keresztül az a 3 millió forint, ami nagyjából havi 50.000 forintnak felel meg. Minél hamarabb kezdünk el gyűjteni gyermekünknek, annál zökkenő mentesebben tudjuk a rendelkezésére bocsátani a megfelelő mennyiségű összeget.

Kérjünk bátran segítséget!

 

Láthatjuk, hogy több olyan életbiztosítás is szóba került, amely ideális gyermekünk számára. A konkrét biztosítói ajánlatok között azonban jelentős költségbeli, és nyereségbeli eltérések lehetnek, amivel nem érdemes gyermekünk céljait kockáztatni. Igényeljen Ön is egy személyes konzultációt, ahol szakértőnk megtalálja gyermeke számára a legjobb megoldásokat!


Deák Ferenc István

Életbiztosítás kalkulátor

Kérjük, adja meg a havonta megtakarítani kívánt összeget és a megtakarítási időtartamot, majd kattintson a "Kalkuláció indítása!" gombra!

4% 6% 8%
Kalkuláció indítása

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink 1 munkanapon belül megkeresik Önt a legjobb ajánlattal! Kérje díjmentes ajánlatunkat!

Adatvédelmi szabályzat elfogadása

Legnézettebb Cikkeink

7 megdöbbentő tény a nyugdíjról
7 megdöbbentő tény, amit nem tudtál a nyugdíjról!

Az eddigi magyar nyugdíj Guiness-rekordot egy 57 éves munkaviszonnyal bíró honfitársunknak osztották ki: a havi nyugdíjszelvényen pontosan 789.870 Ft áll. Vajon mi …

Gyerek megtakarítási számla, melyiket válasszam?
Gyermek megtakarítási számla, melyiket válasszam?

Nagyon fontos kérdés, a baba megtakarítás, ezért írunk róla kicsit bővebben. A két legfontosabb tényező, amikor gyermekünk számára szeretnénk pénzt félretenni, nem más, …

Szolgáltatás alapú egészségbiztosítások összehasonlítása

Biztos Ön is találkozott már a Társadalombiztosítás (TB) által finanszírozott egészségügyi szolgáltatással. Meg volt elégedve? Gondolom Önt is gyorsan, sorban állás nélkül, emberien, …

5 millió forint: Ennyit spórolhatsz Unit-linked biztosítással
5 millió forint: Ennyit spórolhatsz unit-linked életbiztosítással

Rengeteg helyen lehet olvasni az interneten, hogy milyen nagyon drága a befektetéses életbiztosítás, sokan még ki is számolják nekünk egy konkrét példán keresztül. …

Életbiztosítás elszámolása költségként
Életbiztosítás elszámolása költségként

2014-ben nem egyszerű a kis- és középvállalkozások (KKV) élete. Ezzel a ténnyel mi magunk is szembesülünk, és pont ezért gondoltuk, hogy segítőkezet nyújtunk …

Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása
Egyszeri díjas befektetéses életbiztosítások összehasonlítása

Mit tegyünk, ha van egy kis megtakarított pénzünk? A kérdés aktuálisabb, mint valaha. Mivel a mai Magyarországon levő kamatkörnyezet nem ideális, (alacsonyak a …