Kérdés:
Tisztelt István!

Hosszas utánajárás után sem tudunk dönteni a férjemmel, milyen hosszútávú befektetést válasszunk kislányunk részére. Olvastam a cikket, amit írt, szívünk szerint biztosítónál kötnénk valamit neki… A magyar államban nem bízunk (azt hiszem, nem nekünk kell emiatt elnézést kérnünk), a bankokban szintén nem… Így maradnak a biztosítók… Ön melyiket ajánlaná? Havi 5.000 ft-ot tudunk egyenlőre biztosan félretenni, de ha \\\”muszáj lenne\\\”, 10.000 ft-ot is bevállalhatnánk…
Tisztelettel, előre is köszönettel: Kovácsné K. Kitti

 

Kovácsné Komoróczy Kitti

Tárgy: Életbiztosítás

 

Válasz:
Kedves Kovácsné Komoróczy Kitti!

Havi 8-10.000 forinttól tudunk ajánlani Önnek gyermek megtakarításokat a biztosítóktól. Viszont még itt is több megtakarítás jöhet szóba, amihez több adatra, és az Ön pontos igényeinek a megismerésére van szükség. Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot egy személyes konzultációért!

Tisztelettel:
Deák Ferenc István

Ezt a cikket 2260 nappal ezelőtt írtuk. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Sebestyén András

Kérdésed van? Tedd fel most!

Sebestyén András vagyok, megtakarítási szakértő. Ha bármilyen kérdésed van életbiztosításokkal kapcsolatban, csak töltsd ki ezt a rövid űrlapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
+36 1 585 8555