Amit a Unit linked életbiztosításról tudni érdemes!

Verba György

Számtalan életbiztosítási forma közül választhatunk, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy melyikkel, milyen hozamokat és biztonságot érünk el. Előző cikkünkben nagy vonalakban bemutattuk az egyes biztosítási fajtákat, most pedig a Unit linked életbiztosításról szólunk néhány szót.
A Unit linked életbiztosítás egy befektetésekkel kombinált biztosítási forma, amely kiváló lehetőséget jelenthet bárki számára. A Unit linked életbiztosítás kivételesen magas hozamokat képes elérni, ugyanakkor kifejezetten magas biztosítási védelmet is nyújt!


Amennyiben mélyebben is elemezni szeretnénk a Unit linked (élet)biztosításokat, hamar rájövünk majd, hogy ez a szolgáltatás leginkább egy megtakarítási forma, amely hosszú évekre szól és meglehetősen rugalmas. A befejtetési portfólió kiválasztásában is szabad kezet kap a biztosítást igénybevevő személy, ami azért fontos, mert így mindenki saját maga határozhatna meg az elérni kívánt hozamot.

A Unit linked életbiztosítás természetesen biztosítási és megtakarítási célokra külön-külön is igénybe vehető, így a „megrendelőnek” teljes mértékben szabad keze van a biztosítást illetően. Emellett érdemes tudni, hogy a Unit linked biztosítások esetében a biztosító minimális költségeket számol fel, így kirívóan magas, akár 12 százalékos éves hozam is elérhető. Ugyanakkor, az elért hozam teljesen kamatadó mentesség válik 10 év után, ami szintén nagy előnye az Unit linked életbiztosításoknak! Ez a biztosítási forma tehát, egy valóban hatékony és jól kezelhető lehetőség, ami hosszútávra kiváló megoldást nyújthat előtakarékossági szempontból is!

Ezt a cikket 2743 nappal ezelőtt írtuk. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Sebestyén András

Kérdésed van? Tedd fel most!

Sebestyén András vagyok, megtakarítási szakértő. Ha bármilyen kérdésed van életbiztosításokkal kapcsolatban, csak töltsd ki ezt a rövid űrlapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
+36 1 585 8555