Egy összegű befektetéssel kombinált életbiztosítás

Kérdés:

Tiszteletem. Olyan befektetéssel kombinált életbiztosítást szeretnék kötni, amelyet nem havonta, hanem egy összegben fizetnék be – kb 1 millió forintra gondoltam. Célom, ha velem valami történne, a családom ne maradjon pénz nélkül, ha pedig nem lenne baj, akkor a biztosítási idő végén a hozammal növelt összeget fel lehetne venni. Van-e ilyen biztosítás és ha igen, melyik biztosító melyik termékét ajánlanák? Köszönöm válaszukat. V. P.

 

Válasz:

Tisztelt Vajda Péter!

Természetesen létezik egyösszegű unit-linked biztosítás, az UNIQA-nak a Metlife-nak és a CIG-nek is van ilyen megoldása. Ezek a biztosítások a lejáratkor és egy esetleges halál esetén is fizetnek ráadásul igen piacképes költségszerkezettel dolgoznak. Amennyiben egyszeri díjfizetésű befektetéssel kombinált életbiztosításban gondolkozik, kérjük töltse ki rövid ajánlatkérőnket és kollégáink ismertetik Önt a lehetőségekkel!

Üdvözlettel:
– Az életbiztosítás.com csapata –

 

Vajda Péter

Ezt a cikket 2857 nappal ezelőtt írtuk. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Sebestyén András

Kérdésed van? Tedd fel most!

Sebestyén András vagyok, megtakarítási szakértő. Ha bármilyen kérdésed van életbiztosításokkal kapcsolatban, csak töltsd ki ezt a rövid űrlapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
+36 1 585 8555