Életbiztosítás befektetéssel

Verba György

Az életbiztosításokat két nagy csoportra oszthatjuk a különböző kockázati életbiztosításokra, valamint a megtakarításos életbiztosításokra. Értelemszerűen, ha megtakarítani szeretnénk, akkor az utóbbi életbiztosítások kerülhetnek szóba. Ismerjük is meg ezeket a konstrukciókat egy kicsit jobban!

 

A befektetéses életbiztosítás

 

A honlapra készítettünk is egy kalkulátort, amit ide kattintva érhet el. Ez a kalkulátor megmutatja Önnek, hogy egy havi x ezer forintos megtakarítás esetén nagyjából mekkora lejárati összegre számíthat, sőt még azt is megmutatja, hogy egy 15 éves járadék esetén mekkora havi kifizetést kaphatunk. Személyre szabott egyéni ajánlatért itt vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Bár ezekben a konstrukciókban is van egy minimális kockázati életbiztosítási rész (amit van lehetőségünk növelni), itt elsősorban a befektetésen van a hangsúly.

 

Ezeken az életbiztosításokon keresztül pedig nagybefektetői előnyöket is élvezhetünk, hiszen olyan régiókba, és olyan eszközökbe fektethetünk, ami egyébként egy átlagos befektetőnek nem lenne elérhető.

 

A biztosítók felkínálnak számunkra különböző befektetési alapokat (van, ahol több mint 60 befektetési alapot), amiből mi szabadon állítjuk össze a saját befektetési portfóliónkat. Ez után a befizetett pénzeket a biztosító átváltja az általunk megjelölt befektetési alapokra, amit utána profi szakemberek kezelnek, hogy minél nagyobb hozamokat termeljen számunkra.

 

A befektetéses életbiztosítások a speciális költségszerkezetük miatt elsősorban 10 éves futamidő felett igazán hatékonyak, mármint a rendszeres díjfizetésűek, ugyanis van mód egyszeri díjas befektetéses életbiztosítást is indítani, amelyek már 3-5 éves távon is eredményes megtakarítás lehet.

 

A pénzpiacon jelenleg több mint 300 folyamatos díjas befektetéses életbiztosítás kínál számunkra megoldást, de ezeknek csak egy szűk hányada az, amellyel kimondottan jól járunk, ezért egy esetleges rossz választást, jelentős anyagi veszteség követhet. Érdemes egy független tanácsadó segítségét kérni, hogy olyan befektetést válasszon, ami a lehető legjobban megfelel az igényeinek, és a legszebb lejárati összeget fogja elérni. Itt tudja felvenni a kapcsolatot életbiztosítási szakértőnkkel, aki egy óra alatt megismeri az Ön igényeit, és a teljes pénzpiacról megkeresi a leginkább Önhöz passzoló befektetéses életbiztosítást!

Ezt a cikket 2704 nappal ezelőtt írtuk. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Sebestyén András

Kérdésed van? Tedd fel most!

Sebestyén András vagyok, megtakarítási szakértő. Ha bármilyen kérdésed van életbiztosításokkal kapcsolatban, csak töltsd ki ezt a rövid űrlapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
+36 1 585 8555