Életbiztosítás kalkuláció

Verba György

Amikor életbiztosítást szeretnénk kötni az egyik legfontosabb szempont az életbiztosításnak a díja. Többféle életbiztosítás közül választhatunk, így többféle díjkalkulációt szükséges elvégezni, mielőtt megtalálnánk a saját életbiztosításunkat. Mi azért vagyunk, hogy ebben segítsünk Önnek.

 

Az életbiztosítások

 

Alapesetben 2 fajta életbiztosításra eshet a választásunk, az első a megtakarításos életbiztosítás, a másik pedig a kockázati életbiztosítás. Az internet világában számos kalkulátort találhatunk (10-12 kalkulátor), amik segítenek a kalkulációk elkészítésében, ezáltal kiválasztani a legjobb életbiztosítást. Hol itt a probléma?

 

Az életbiztosítás kalkulációk

 

A legnagyobb probléma a netes kalkulátorokkal az aktualitásuk. Egyszer elkészítették őket 2-3 éve, és azóta nem is módosítottak rajta. Pedig a díjak, díjtételek azóta nem is egyszer változtak. Ellenpéldaként tudjuk felhozni a mi megtakarítás kalkulátorunkat, amit folyamatosan felügyelünk, és az aktualitások szerint fejlesztjük. Tegye próbára, és készítsen egy kalkulációt!

 

A kockázati életbiztosítások

 

A kockázati életbiztosítások jóval összetettebbek, és nehezebbek, mint a sima megtakarításos életbiztosítások. Itt ugyanis a legtöbb esetben szabadon válogathatunk össze különböző kiegészítő biztosításokat, aminek a díja függ a korunktól, az egészségi állapotunktól, és a dohányzási szokásainktól. Korábban még a nemünk is ide tartozott, de 2012.12.21-től nem lehet különbséget tenni a biztosítási díjakban a nemek szerint. Ez az európai gender-irányelv, ami a negatív női diszkriminációt hivatott megszüntetni, érdekesség azonban, hogy így a hölgyeknek drágábbak lettek az életbiztosítások, míg a férfiaknak valamivel olcsóbbak.

 

A kockázati életbiztosítás kalkulációja

 

Ahogy feljebb is jeleztük egy ilyen kalkulációhoz több adatra van szükség, és nagyobb szaktudásra. Nem mindegy ugyanis, hogy az egyes biztosítóknál mit tartalmaz egy műtéti térítés, és az sem, hogy hogyan térít. A díjak pedig hozzávetőleges értéket adnak, hiszen egy esetleges orvosi vizsgálat még felül is írhatja ezeket a számokat. Száz szónak is egy a vége, az ilyen jellegű életbiztosításokat nem érdemes szakmai segítség nélkül számolgatni, ezért itt tud jelentkezni nálunk, és mi segítünk kiszámolni az Ön kockázati életbiztosítását.

 

Kalkuláljunk együtt!

 

Az életbiztosítások díjai nagyon fontosak ezzel mi is tisztában vagyunk. A díjaknál is van azonban fontosabb tényező, mégpedig hogy mit kapunk ezekért a díjakért cserébe. A teljes körű biztosítói ismeretet, a folyamatos aktualitásokat, és a precíz tájékoztatást pedig tőlünk tudja megkapni. Igényeljen egy személyes konzultációt, ahol életbiztosítási szakértőnk a legjobb tudása szerint segíti Önt a megfelelő kalkulációk elkészítésével, a legjobb életbiztosítás megtalálásával!

Ezt a cikket 2398 nappal ezelőtt írtuk. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Sebestyén András

Kérdésed van? Tedd fel most!

Sebestyén András vagyok, megtakarítási szakértő. Ha bármilyen kérdésed van életbiztosításokkal kapcsolatban, csak töltsd ki ezt a rövid űrlapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
+36 1 585 8555