Életbiztosítás kalkulátor 2014

Verba György

2014-ben, az internet egyre nagyobb teret tör magának, és ez nincsen máshogy az életbiztosítások tekintetében sem. Ha életbiztosításról beszélünk, akkor mindig kalkulálni szeretnénk, vagy a díjakat szeretnénk megtudni, vagy a várható lejárati összeget. De milyen a jó életbiztosítás kalkulátor? Milyen kalkulációkat tudunk elvégezni? Itt megtalálja az életbiztosítás kalkulátorokkal kapcsolatban az összes fontos tudnivalót, és kalkulálhat is.

 

Milyen életbiztosításokat kalkulálhatunk?

 

Alapesetben 3 olyan életbiztosítás típus van, amit érdemes kalkulálnunk. Az első a megtakarításos életbiztosítás, ami lehet akár egy gyermek megtakarítás, vagy egy hosszú lakás-, vagy nyaraló vásárlás. A második a speciális nyugdíjbiztosítás, amire 20%-os adókedvezményt lehet igénybe venni, a harmadik pedig a kockázati életbiztosítások díjkalkulációi. Nézzük is meg őket!

 

A megtakarításos életbiztosítás

 

Végeztünk egy kis piackutatást, és megnéztük a interneten található kalkulátorokat, és nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legegyszerűbb megtakarításos életbiztosítás kalkulátort itt találja a honlapunk. Mindössze két kattintás, és már meg is kapja a kalkuláció végeredményét, ne késlekedjen, kalkuláljon egyet! 

 

A nyugdíjbiztosítás kalkuláció

 

A nyugdíjbiztosítások alapjait is a megtakarításos életbiztosítások adják, de ahogy fent is említettük itt a befizetéseink 20%-át, maximum évente 130.000 forintot adókedvezmény formájában visszaigényelhetünk. A nyugdíjbiztosítás kalkuláció annyival bonyolultabb, mint a megtakarításos életbiztosítás kalkulátor, hogy az adókedvezmény is a nyugdíjbiztosítási számlára kerül, és ez is termeli számunkra a hozamokat. Egyéni kalkulációért, és nyugdíjbiztosítás számításáért itt tudja felvenni szakértőnkkel a kapcsolatot. 

 

A kockázati életbiztosítás kalkuláció

 

A kockázati életbiztosítások annyival térnek el az előző két életbiztosítástól, hogy itt nem lejárati összeget kalkulálunk, hanem a biztosítás védelemért cserébe fizetendő díjakat. Ezek alapvetően a korunktól, egészségi állapotunktól, dohányzási szokásainktól, és a veszélyesnek minősíthető hobbijainktól függ. A korunk itt a legfontosabb, ezért készítettünk egy összehasonlítást, ahol 6 biztosító 7 különböző kockázati életbiztosítását hasonlítottuk össze, amit itt talál. Mivel sokféle kiegészítő biztosítást választhatunk, és egy kockázati életbiztosítás nagyobb szakmai hozzáértést igényel, mint egy sima megtakarításos életbiztosítás, ezért vegye fel a kapcsolatot életbiztosítási szakértőnkkel!

 

A jó életbiztosítást csak kalkulációval lehet megtalálni!

 

Ebben a cikkben megmutattuk, hogy milyen kalkulációk, és kalkulátorok szükségesek ahhoz, hogy megtaláljuk a saját életbiztosításainkat. A pénzpiac azonban meglehetősen sok (több száz) életbiztosítást kínál számunkra, és megfelelő szakmai tudás nélkül, nem valószínű, hogy egy olyan életbiztosítást választunk, amivel a legjobban járunk. Igényeljen tőlünk egy ingyenes személyes konzultációt, ahol életbiztosítási szakértőnk elvégzi a megfelelő kalkulációkat, hogy az Ön számára legjobb életbiztosítás tulajdonosa legyen!

Ezt a cikket 2437 nappal ezelőtt írtuk. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Sebestyén András

Kérdésed van? Tedd fel most!

Sebestyén András vagyok, megtakarítási szakértő. Ha bármilyen kérdésed van életbiztosításokkal kapcsolatban, csak töltsd ki ezt a rövid űrlapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
+36 1 585 8555