Ezért indítson fiatalon kockázati életbiztosítást!

Verba György

Akár 9.000 forintot is megspórolhatunk, ha nem halogatjuk a kockázati életbiztosítás elindítását. Ez a klasszikus értelemben életbiztosítás, számos esetben óriási segítséget nyújt számunkra, mégis oly kevesen gondolnak rá fiatalon.

 

A legfontosabb tudnivalók a kockázati életbiztosításról

 

Ennek az életbiztosítás típusnak a legfontosabb szolgáltatása a haláleseti térítés. Konkrétan, amikor elhalálozunk, akkor ne adósságot, és anyagi bizonytalanságot hagyjunk magunk után a fájdalom mellett, hanem pénz, és a lehetőséget az anyagi gondoktól mentes folytatásra.

 

A kockázati életbiztosítások ezen kívül még számos egyéb problémára nyújthatnak anyagi segítséget. A megkapott pénz pedig segít abban, hogy jobb feltételek mellett gyógyulhassunk, vagy megfizethessünk egy jobb orvost. Sőt, enyhítik a pénzkiesést okozta hiányérzetet is, hiszen a táppénz mindössze a bejelentett bérünk 60%-a.

 

Kockázati életbiztosítás 30 évesen

 

Állítsunk össze egy olyan csomagot az egyik biztosítónál, ami széleskörű szolgáltatást nyújt számunkra! Ebben az esetben pont 30 évesek vagyunk, nem dohányzunk, és 20 éves távra kötjük meg az életbiztosítást. A legegyszerűbb, ha ezt egy táblázatban összesítjük:

Kockázati életbiztosítás 30 éves korban

Kockázati életbiztosítás 30 éves korban

Amennyiben mindent ilyen „magas” biztosítási összeggel választunk, akkor összesen havi 15.600 forintunkba fog kerülni. Nézzük meg, hogy 40 évesen ugyanezek a tételek mennyivel lesznek drágábbak!

 

40 évesen ugyanez a kockázati életbiztosítás

 

Minden egyes adat megegyezik, tehát ugyanakkora biztosítási összegeket számolunk, ugyanúgy nem dohányzó emberre, és 20 évre. Érdekes adatoknak lehetünk szemtanúi:

Kockázati életbiztosítás 40 éves embernek

Kockázati életbiztosítás 40 éves embernek

 

Ha összehasonlítjuk a két táblázatot, akkor egyből szembetűnik, hogy ha minden szolgáltatást szeretnénk magunknak, akkor 15.600 forint helyett 24.070 forint kell havonta erre fordítanunk. Vagyis 8.470 forinttal többet, ami mindössze csak azért van, mert vártunk.

 

Fiatalabban olcsóbban megkapjuk ugyanazt a szolgáltatást

 

A számok nem hazudnak. A cikkben bemutatott konkrét számítás is bizonyítja, hogyha várunk az súlyos pénzekbe fog kerülni. Biztos Ön is tudná másra költeni ezt a 8.470 forintot havonta. Igényeljen tőlünk egy személyes konzultációt! Felkeressük Önt, és megtaláljuk Önnek a legjobb életbiztosítást, a legjobb szolgáltatással, hogy minél hamarabb elindulhasson a kockázati életbiztosítása.

Ezt a cikket 2691 nappal ezelőtt írtuk. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Sebestyén András

Kérdésed van? Tedd fel most!

Sebestyén András vagyok, megtakarítási szakértő. Ha bármilyen kérdésed van életbiztosításokkal kapcsolatban, csak töltsd ki ezt a rövid űrlapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

+36 1 585 8555