Megtakarításos életbiztosítás

Kérdés:

Szeretnék érdeklődni olyan megtakarítási életbiztosítás felől, melybe a kritikus betegségekre kiegészítő, műtéti térítésre szóló kiegészítő, kórházi napi térítésre szóló kiegészítő biztosítás is benne van, 10 éves időszakra szól s kb. havi 10.000 Ft körüli díja van. Most 41. éves nő vagyok, 2 felnőttkorú nappali tagozaton tanuló gyermekemmel, akiket egyedül nevelek. Halálesetre is fizetne, ha velem bármi történik, s a felsorolt kiegészítőkre is fizetne, ha bekövetkezik. S a pénzem is egy megtakarítási formában lenne, s eléréskor visszakapnám megtakarítással a befizetett pénzemet is. Van-e ilyen lehetőség? Mivel eddig csak csalódás ért egy előző biztosítóval kapcsolatban egy biztosításommal. Köszönettel.
P. Szilvia

 

Válasz:

Kedves Prepok Szilvia!

Természetesen létezik ilyen biztosítás, azonban a megtakarítással kombinált. más néven unit-linked életbiztosításoknak 10.000 Ft a minimum havi díjuk. Ezekre jönnek rá ugye a kockázati kiegészítők díjai, így az Ön által vázolt elképzelés a fenti kiegészítőkkel körülbelül havi 20.000 Ft-ból lenne megvalósítható.
Amennyiben a konkrét számok is érdeklik, kérjük töltse ki rövid ajánlatkérőnket!

Üdvözlettel:
– Az életbiztosítás.com csapata –

 

Prepok Szilvia

Ezt a cikket 2849 nappal ezelőtt írtuk. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Sebestyén András

Kérdésed van? Tedd fel most!

Sebestyén András vagyok, megtakarítási szakértő. Ha bármilyen kérdésed van életbiztosításokkal kapcsolatban, csak töltsd ki ezt a rövid űrlapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
+36 1 585 8555