Mire jó az életbiztosítás díjkalkulátor?

Verba György

Ha megbízható információkra van szüksége a különböző életbiztosításokkal kapcsolatosan, akkor ajánljuk, hogy mindenképp alaposan tanulmányozza át a weboldalunkat, ugyanis nálunk mindent megtalál, méghozzá egy helyen. Nincs ez másként az életbiztosítás díjkalkulátor kapcsán sem, amely kiváló lehetőséget nyújthat bárki számára, aki kíváncsi az elérhető hozamokra.


Az életbiztosítás díjkalkulátor alapvetően a megtakarításokkal is kombinált életbiztosítások adatait felhasználva számol, ugyanis a hozam szempontjából, az Unit-linked életbiztosítások kiemelkedően jó teljesítményt mutatnak.  Ugyanakkor, az életbiztosítás díjkalkulátor bizonyos kockázati elemeket nem vesz figyelembe. Ilyen kockázati elemek a halál, vagy a rokkantság is. Ebben az esetben több adatra van szükség, így ajánljuk, hogy a pontos számítások érdekében, mindenképp kérjen egyedi, személyre szabott kalkulációt. Kalkulátorunk az átlagos éves hozam tíz százalékával számol, ami természetesen bizonyos életbiztosítások esetében jóval több is lehet.

 
Az életbiztosítás díjkalkulátor működése kifejezetten egyszerű, ugyanis csak az életbiztosítás havidíját és időtartamát szükséges csak megadni. Az adatok alapján a kalkulátor pillanatok alatt kiszámítja a becsült éves hozamot és a teljes lejárati összeget is.
Ne feledje, hogy nálunk 25 biztosító ajánlatát találhatja meg egy helyen, s emellett az ügyintézés is díjmentes. Továbbá, bármikor kérheti képzett és tapasztalt munkatársaink segítségét is, akik minden kérdésére megbízható válaszokat adnak majd!

Ezt a cikket 2747 nappal ezelőtt írtuk. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Sebestyén András

Kérdésed van? Tedd fel most!

Sebestyén András vagyok, megtakarítási szakértő. Ha bármilyen kérdésed van életbiztosításokkal kapcsolatban, csak töltsd ki ezt a rövid űrlapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
+36 1 585 8555