Újszülött életbiztosítás

Verba György

Azzal, hogy gyermeket vállalunk, vállaljuk érte a felelősséget is. A gyermeknek éppúgy szüksége van megfelelő életbiztosításokra, mint a szülőknek, ennek a kiválasztása pedig a szülőkön múlik. Megmutatjuk, hogy milyen életbiztosításokban érdemes gondolkodnia gyermeke számára.Milyen életbiztosítás való az újszülöttnek?

 

Egy nagy közhellyel élve a gyermek is ember, szóval neki is olyan biztosításokra van szüksége, mint egy felnőtt szülőnek. Ezeket az életbiztosításokat pedig két nagy csoportra oszthatjuk, a kockázati védelemre, és a megtakarításra.

 

Megtakarításra első soron a felsőfokú tanulmányok végett van szükség, míg a kockázati védelemre a betegségek, sérülések miatt.

Az újszülött kockázati védelme

 

Belegondolt már abba, hogyha gyermeke kórházba kerül, akkor annak milyen anyagi vonzata van önre nézve? Alaphangon szabadságot fog kivenni, hogy gyermekével lehessen a kórházban, így mindössze a jövedelme 60%-át kapja meg fizetésként. Gyermekének nyílván a legjobb színvonalú, legjobb szolgáltatást szeretné elintézni, ami szintén pénzbe kerül, nem is beszélve a gyógyulást elősegítő kisebb-nagyobb ajándékokról.

 

Hosszabb betegeskedés esetén pedig a gyermeknek a tanulásáról is érdemes gondoskodni, nehogy nagyon lemaradjon az iskolai tanulmányokban.

 

Ha érdekli ilyen jellegű gyermek biztosítás, szakértőnk készséggel áll az Ön rendelkezésére.

Az újszülött megtakarítása

 

Egy közelmúltban végzett felmérés szerint, a jelenlegi felsőoktatási rendszerben egy diploma megszerzéséhez közel 3.000.000 forintra van szüksége egy tanulónak. Mielőtt bárki félreértené, nem a költségtérítéses diákoknak, hanem azoknak, akik államilag finanszírozott képzésben vesznek részt, vagyis nem fizetnek tandíjat.

 

Magas tétel a lakhatás, a tanszerek, de ott van még a megélhetés, telefon, szórakozás, ruházat, szóval sok tételből tevődik össze, legalább 5 éven keresztül az a 3 millió forint, ami nagyjából havi 50.000 forintnak felel meg. Minél hamarabb kezdünk el gyűjteni gyermekünknek, annál zökkenő mentesebben tudjuk a rendelkezésére bocsátani a megfelelő mennyiségű összeget.

Kérjünk bátran segítséget!

 

Láthatjuk, hogy több olyan életbiztosítás is szóba került, amely ideális gyermekünk számára. A konkrét biztosítói ajánlatok között azonban jelentős költségbeli, és nyereségbeli eltérések lehetnek, amivel nem érdemes gyermekünk céljait kockáztatni. Igényeljen Ön is egy személyes konzultációt, ahol szakértőnk megtalálja gyermeke számára a legjobb megoldásokat!

Ezt a cikket 2442 nappal ezelőtt írtuk. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Sebestyén András

Kérdésed van? Tedd fel most!

Sebestyén András vagyok, megtakarítási szakértő. Ha bármilyen kérdésed van életbiztosításokkal kapcsolatban, csak töltsd ki ezt a rövid űrlapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
+36 1 585 8555