Életbiztosítás kalkulátor, a megbízható tervezés záloga!

Verba György

Az életbiztosítások világában egyáltalán nem egyszerű kiigazodni. A szakemberek számára természetesen egyértelműek az egyes életbiztosítások részletei, azonban a laikusok számára meglehetősen nehézkes a hozamok közötti kiigazodás. Éppen ezért érdemes egy egyszerű és megbízható rendszer segítségével kiszámítani az esetleges hozamokat. Ilyen az életbiztosítás kalkulátor is, amely a bevitt adatok alapján kiváló statisztikát mutat a biztosítás hozamairól és egyéb adatokról is.


A weboldalunkon található életbiztosítás kalkulátor meglehetősen egyszerű kezelhetőségének köszönhetően, a laikusok számára is kiváló lehetőséget biztosíthat. Csupán két adat megadására van szükség, ami a ráfordított havi összeg és a szerződés időtartama. A biztosítási évek alatt a legnagyobb hozamok az un. megtakarításokkal kombinált életbiztosítások esetében érhetőek el, így online kalkulátorunk unit-linked paraméterekkel számol. A kalkuláció végeredménye három fontos adat: a havi járadék 15 évig, a becsült éves hozam, s természetesen a lejárati összeg.

 

A három adat tiszta képet alkothat arról, hogy az életbiztosítás mekkora hozamot generál, s így már egyszerűbb eldönteni, hogy a szolgáltatás megfelel-e az egyedi igényeknek! Amennyiben a kalkulációja eredménye megfelel az elvásásainak, kérjük, hogy a kalkulátor mellett található díjmentes ajánlatkérő alkalmazásunk segítségével kérjen pontos árajánlatot a szolgáltatásra vonatkozóan! Amennyiben további információkra van szüksége, hívja szakértőnket a weboldalunkon feltüntetett telefonszámon, vagy egyéb elérhetőségeinken!

Ezt a cikket 2748 nappal ezelőtt írtuk. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Sebestyén András

Kérdésed van? Tedd fel most!

Sebestyén András vagyok, megtakarítási szakértő. Ha bármilyen kérdésed van életbiztosításokkal kapcsolatban, csak töltsd ki ezt a rövid űrlapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Megismertem és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
+36 1 585 8555